Podpis že šeste zaporedne sponzorske pogodbe

Judo zveza Slovenije je podpisala že šesto zaporedno sponzorsko pogodbo s Suzuki Slovenija. Judo zveza Slovenije je po večletnem zaporednem uspešnem sodelovanju s podružnico Suzuki v Sloveniji podpisala nadaljnjo enoletno sponzorsko pogodbo z njimi.  Sponzorski vozili sta bili predani v uporabo Judo zvezi Slovenije in Tini Trstenjak, prejemnici zlate olimpijske medalje iz Ria de Janeira leta 2016 in lanske srebrne iz Tokia.

Peter Verčič, direktor Podružnice Suzuki v Sloveniji: »Ko smo se leta 2017 pri Suzuki Slovenija odločali o sodelovanju z Judo zvezo Slovenije, je bila odločitev lahka. Po eni strani smo med obema partnerjema videli precej stičnih točk, po drugi strani pa so bili takrat tudi drugačni časi. Ob podpisu prve sponzorske pogodbe sem dejal, da v partnerstvo vstopamo dolgoročno in to sem mislil resno. Tako kljub temu, da so sedaj razmere v gospodarstvu, predvsem pa v avtomobilski dejavnosti, povsem drugačne, kot pred petimi leti, danes tukaj podpisujemo novo, že šesto sponzorsko pogodbo in predajamo novi vozili. Ob tej priložnosti se zahvaljujem Judo zvezi Slovenije za razumevanje težkih okoliščin za nas avtomobiliste in vztrajanje pri sodelovanju z nami, kljub temu, da smo morali začetni obseg sodelovanja skrčiti. Seveda pa si na obeh straneh želimo, da se razmere na trgu začnejo čim prej izboljševati in, da bomo v prihodnje sodelovanje spet lahko vrnili vsaj na nivo izpred petih let. Verjamem pa, da bomo tudi s tema dvema sponzorskima voziloma omogočili Judo zvezi Slovenije in Tini Trstenjak lažje in bolj učinkovito delovanje ter  tako dodali nekaj kamenčkov v mozaik novih uspehov slovenskih judoistov. Ob tej priložnosti jim kot ponosni sponzor tudi čestitamo za do sedaj dosežene uspehe in jim jih čim več želimo tudi v prihodnje.«

Franc Očko, generalni sekretar Judo zveze Slovenije: »V judo zvezi smo veseli in počaščeni, da smo našli takšnega sponzorja, kot je Suzuki Slovenija, s katerim imamo odlične odnose. Letos že šestič podpisujemo partnerstvo s Suzuki Slovenija in smo zelo veseli ter hvaležni za to dolgoletno sodelovanje. Upamo, da se v prihodnosti stanje na področju avtomobilske industrije izboljša in bomo ponovno lahko povečali število sponzorskih avtomobilov ter tako zagotovili še večjo podporo našim judoistom. Suzuki in judo gradita na zelo podobnih vrednotah in oba izvirata iz dežele vzhajajočega sonca, Japonske. Zahvaljujemo se Suzuki Slovenija, da nas je spoznala za dobrega partnerja.«

Tina Trstenjak

Tina Trstenjak

Peter Verčič, direktor Podružnice Suzuki v Sloveniji

Peter Verčič, direktor Podružnice Suzuki v Sloveniji

Franc Očko, generalni sekretar Judo zveze Slovenije

Franc Očko, generalni sekretar Judo zveze Slovenije

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran uporablja, da bi bila vaša izkušnja še učinkovitejša. Vrsta piškotka shranjuje uporabnikovo spletno dejavnost, ki omogoča prilagajanje spletnega mesta. Druga pogosta vrsta piškotka je sejni piškotek. Ti piškotki pošiljajo informacije strežniku spletnega mesta. Piškotki seje niso shranjeni v vašem brskalniku.

Če želite več informacij, obiščite te strani:

Zakaj je to dobro za uporabnika?

Uporaba in izkušnja številnih internetnih storitev je odvisna od piškotkov. Lahko se na primer preprosto prijavi v vmesnik, zaščiten z geslom, ali dostopa do prilagojene vsebine v spletu.

Piškotke uporablja Suzuki na spletnih straneh suzuki.si in spletnih storitvah.

Da bi zagotovili najvišjo možno kakovost delovanja naših spletnih strani in izboljšali uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke na spletnih straneh in storitvah Suzuki Madžarske. Piškotek lahko kadarkoli izbrišete iz računalnika ali pa brskalnik nastavite tako, da onemogoči uporabo piškotkov. Vendar pa s prepovedjo uporabe piškotkov priznavate, da stran brez piškotkov ne bo v celoti delovala. Če želite informacije o uporabi piškotkov v pravilnikih o zasebnosti, kliknite  tukaj.

Piškotki tretjih oseb

Naša spletna mesta lahko vsebujejo informacije tretjih oseb ali ponudnikov oglaševalskih storitev, ki niso povezani z upravljavcem podatkov. Te tretje osebe lahko v računalnik uporabnika postavijo tudi piškotke, spletne odajalnike ali uporabljajo podobne tehnologije za zbiranje informacij, da uporabniku pošljejo sporočilo o oglaševanju v povezavi z lastnimi storitvami. V takih primerih obdelavo urejajo zahteve za varstvo podatkov, ki jih določijo te tretje osebe.

Nastavitve za piškotke v brskalnikih.

Uporabo piškotkov (coockies) lahko nastavijo ročno vsi uporabniki. Vse dane piškotke je mogoče izbrisati ali preprečiti oglaševanje z ustreznimi nastavitvami. Te nastavitve lahko nastavite za naslednje brskalnike tako, da sledite navodilom na navedeni povezavi.

 
 

 

Osnovni piškotki:

Brez njih spletna stran ne deluje pravilno. Ni jih mogoče izklopiti in običajno delovati v skladu z zahtevami kamel na spletni strani, kot so na primer nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

CAKEPHP

Ime piškotka seje za stran.

5 dni

PHPSESSID

Shranite preprosto sporočilo, ko pošljete obrazec, ki ga je mogoče prikazati na drugi strani.

 

Ko zaprete brskalnik

cookieconsent_status

Spremlja, ali je uporabnik že sprejel uporabo piškotkov na tej spletni strani.

2 leti

 

Piškotki uspešnosti:

Vaša naloga je spremljati delovanje brskalnika in s tem izboljšati informacije in storitve.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

.ga

Piškotek pomaga Googly Analytics. Namen razločevanja uporabnikov je naključno dodeljevanje identifikacijske številke uporabnikom. To je vključeno v vse zahteve strani na tem spletnem mestu, ki se uporablja za štetje obiskovalcev, sej in podatkov o oglaševalski akciji za vpoglede v mesto.

2 leti

_gid

Ta piškotek pomaga Googlu Analytics. Uporablja se za razločno uporabo uporabnikov.

24 ur

_gat

Pomaga Googly Analytics delati. S tem se zmanjša stopnja zahtev, to je omejitev zbiranja podatkov na mestih z visokim prometom.

1 minuta

Piškotki tretjih oseb:

Uporablja se za vsebino, vdelano na spletno mesto, kot so družabni mediji, zemljevidi ali videoposnetki.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

Nid

Piškotek NID vsebuje enolični identifikator, ki ga Google uporablja za shranjevanje vaših nastavitev, kot so želeni jezik (npr. angleščina), število rezultatov iskanja, ki jih želite prikazati (npr. 10 ali 20) ali ali želite vklopiti Google SafeSeafe Filter in druge informacije.

6 mesecev

sem

Ta piškotek se uporablja za retarget, optimizacijo, poročanje in dodeljevanje spletnega oglaševanja.

2 meseca


Nenehno si prizadevamo izboljšati naše spletne strani in digitalne storitve. V ta namen uporabljamo Google Analytics za analizo anonimnega, združenega vedenja naših uporabnikov. Našemu spletnemu analitičnemu orodju Goole Analytics omogočamo tudi upravljanje piškotkov in mesto piškotkov na tej spletni strani. To statistiko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj. Za več informacij se obrnite na naše varstvo podatkov privacy@suzuki.hu e-poštni naslov.