Sponzorska vozila so bila predana v uporabo Judo zvezi Slovenije

Podružnica Suzuki v Sloveniji je po večletnem zaporednem uspešnem sodelovanju z Judo zvezo Slovenije podpisala nadaljnjo enoletno sponzorsko pogodbo z njimi. Sponzorska vozila so bila predana v uporabo Judo zvezi Slovenije, Tini Trstenjak, prejemnici zlate olimpijske medalje iz Ria de Janeira leta 2016 in srebrne iz Tokia leta 2020, Anki Pogačnik, judoistki leta 2022, ter Marjanu Fabjanu, športnemu direktorju Judo zveze Slovenije.

Peter Verčič, direktor Podružnice Suzuki v Sloveniji: Kot sem že dejal ob podpisu prve sponzorske pogodbe z Judo zvezo Slovenije leta 2017 v Podčetrtku, smo pri Suzuki Slovenija pristopili v to partnerstvo z namenom dolgoročnega sodelovanja. Današnji podpis nove, že sedme pogodbe, je dokaz, da so bili naši nameni iskreni. Naše športnike smo podpirali tudi v, za nas avtomobiliste, zelo težkih časih in Judo zvezi Slovenije se iskreno zahvaljujemo za razumevanje v tistem obdobju. Zato nas danes še posebej veseli, da so se razmere za znamko Suzuki v Sloveniji tako izboljšale, da se s podpisom te pogodbe vračamo na obseg sodelovanja iz pred kriznih časov, tj. Judo zvezi Slovenije in športnikom bomo za naslednje leto spet zagotovili štiri vozila Suzuki s-cross. Verjamemo, da bomo s tem ponovno dodali svoj kamenček v mozaik izrednih športnih uspehov, ki jih dosegajo slovenske judoistke in judoisti. Hvala Judo zvezi Slovenije za sodelovanje in prispevek k ugledu znamke Suzuki v Sloveniji.

Tina Trstenjak, olimpijska prvakinja iz Ria 2016 in olimpijska podprvakinja iz Tokia 2020: Sponzorstvo s Suzuki Slovenija mi pomeni ogromno in je velika pomoč pri mojem hitrem življenjskem tempu. Zadnje čase res ogromno potujem in ta avto mi omogoča, da pridem varno in zanesljivo na moj cilj. Avtomobil Suzuki mi olajša vožnjo na treninge, letališča, priprave in tekme. Hvaležna sem za to več letno sodelovanje in ostajam zvesta tudi v prihodnje Suzukiju.

Anka Pogačnik, judoistka leta 2022: Iskreno se zahvaljujem Suzuki Slovenija za njihovo velikodušnost in zaupanje vame. Ta sponzorska podpora mi daje dodatno motivacijo in spodbudo, da še bolj trdo treniram ter se borim za dosego svojih ciljev. Vozilo, ki sem ga prejela, je resnično vrhunsko in vsebuje najnovejšo tehnologijo ter funkcionalnosti, ki mi bodo olajšale potovanja na treninge, tekmovanja in druge športne dogodke. Verjamem, da bo to vozilo prispevalo k moji rasti in uspehu kot športnici. S tem vozilom bom lahko bolje upravljala svoj urnik, potrebe in zahteve, povezane z mojim športom. Mobilnost je pri nas ključnega pomena, saj mi omogoča pravočasen prihod na treninge in tekmovanja. S tem vozilom bom lahko bolj osredotočena na svoje športne cilje in si prizadevala za najboljše rezultate.

Lovrencij Galuf, predsednik Judo zveze Slovenije: Danes, na tem svečanem dogodku, skupaj proslavljamo že sedmo leto sponzorskega sodelovanja med Judo zvezo Slovenije in našim ponosnim pokroviteljem Suzuki Slovenija. Ob tej priložnosti bi se rad iskreno zahvalil podjetju Suzuki Slovenija in direktorju Petru Verčiču za njihovo neprestano podporo naši organizaciji skozi leta. Še posebno nas veseli, da se po Covidnem obdobju vračamo na 4 sponzorska vozila. Sponzorstvo je izjemno pomemben del športnega sveta in brez vas, spoštovani predstavniki podjetja Suzuki Slovenija, bi naše delo in dosežki bili zagotovo drugačni. Vaša podpora nam omogoča, da nadaljujemo našo poslanstvo in razvijamo judo kot športno panogo ter vzgajamo nove generacije judoistov v Sloveniji. S sodelovanjem s Suzuki Slovenija smo lahko zagotovili 4 vrhunske avtomobile in odlične pogoje za naše športnike, kar jim je omogočilo, da so dosegli izjemne uspehe na domačih in mednarodnih tekmovanjih. Vaša podpora nam je omogočila, da smo ostali konkurenčni in se uveljavili tako na domači kot mednarodni ravni. Skupaj smo gradili mostove, ki so nas povezali z ljubitelji juda po vsej Sloveniji. Izrekam globoko zahvalo podjetju Suzuki Slovenija za vašo večletno podporo in zaupanje v našo organizacijo. Vesel sem, da lahko soustvarjamo zgodbo uspeha, ki je vredna obeležja.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

PRAVILNIK O PIŠKOTKIH

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna stran uporablja, da bi bila vaša izkušnja še učinkovitejša. Vrsta piškotka shranjuje uporabnikovo spletno dejavnost, ki omogoča prilagajanje spletnega mesta. Druga pogosta vrsta piškotka je sejni piškotek. Ti piškotki pošiljajo informacije strežniku spletnega mesta. Piškotki seje niso shranjeni v vašem brskalniku.

Če želite več informacij, obiščite te strani:

Zakaj je to dobro za uporabnika?

Uporaba in izkušnja številnih internetnih storitev je odvisna od piškotkov. Lahko se na primer preprosto prijavi v vmesnik, zaščiten z geslom, ali dostopa do prilagojene vsebine v spletu.

Piškotke uporablja Suzuki na spletnih straneh suzuki.si in spletnih storitvah.

Da bi zagotovili najvišjo možno kakovost delovanja naših spletnih strani in izboljšali uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke na spletnih straneh in storitvah Suzuki Madžarske. Piškotek lahko kadarkoli izbrišete iz računalnika ali pa brskalnik nastavite tako, da onemogoči uporabo piškotkov. Vendar pa s prepovedjo uporabe piškotkov priznavate, da stran brez piškotkov ne bo v celoti delovala. Če želite informacije o uporabi piškotkov v pravilnikih o zasebnosti, kliknite  tukaj.

Piškotki tretjih oseb

Naša spletna mesta lahko vsebujejo informacije tretjih oseb ali ponudnikov oglaševalskih storitev, ki niso povezani z upravljavcem podatkov. Te tretje osebe lahko v računalnik uporabnika postavijo tudi piškotke, spletne odajalnike ali uporabljajo podobne tehnologije za zbiranje informacij, da uporabniku pošljejo sporočilo o oglaševanju v povezavi z lastnimi storitvami. V takih primerih obdelavo urejajo zahteve za varstvo podatkov, ki jih določijo te tretje osebe.

Nastavitve za piškotke v brskalnikih.

Uporabo piškotkov (coockies) lahko nastavijo ročno vsi uporabniki. Vse dane piškotke je mogoče izbrisati ali preprečiti oglaševanje z ustreznimi nastavitvami. Te nastavitve lahko nastavite za naslednje brskalnike tako, da sledite navodilom na navedeni povezavi.

 
 

 

Osnovni piškotki:

Brez njih spletna stran ne deluje pravilno. Ni jih mogoče izklopiti in običajno delovati v skladu z zahtevami kamel na spletni strani, kot so na primer nastavitev zasebnosti, prijava ali izpolnjevanje obrazcev.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

CAKEPHP

Ime piškotka seje za stran.

5 dni

PHPSESSID

Shranite preprosto sporočilo, ko pošljete obrazec, ki ga je mogoče prikazati na drugi strani.

 

Ko zaprete brskalnik

cookieconsent_status

Spremlja, ali je uporabnik že sprejel uporabo piškotkov na tej spletni strani.

2 leti

 

Piškotki uspešnosti:

Vaša naloga je spremljati delovanje brskalnika in s tem izboljšati informacije in storitve.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

.ga

Piškotek pomaga Googly Analytics. Namen razločevanja uporabnikov je naključno dodeljevanje identifikacijske številke uporabnikom. To je vključeno v vse zahteve strani na tem spletnem mestu, ki se uporablja za štetje obiskovalcev, sej in podatkov o oglaševalski akciji za vpoglede v mesto.

2 leti

_gid

Ta piškotek pomaga Googlu Analytics. Uporablja se za razločno uporabo uporabnikov.

24 ur

_gat

Pomaga Googly Analytics delati. S tem se zmanjša stopnja zahtev, to je omejitev zbiranja podatkov na mestih z visokim prometom.

1 minuta

Piškotki tretjih oseb:

Uporablja se za vsebino, vdelano na spletno mesto, kot so družabni mediji, zemljevidi ali videoposnetki.

Ime piškotka

opis

Trajanje shranjevanja

Nid

Piškotek NID vsebuje enolični identifikator, ki ga Google uporablja za shranjevanje vaših nastavitev, kot so želeni jezik (npr. angleščina), število rezultatov iskanja, ki jih želite prikazati (npr. 10 ali 20) ali ali želite vklopiti Google SafeSeafe Filter in druge informacije.

6 mesecev

sem

Ta piškotek se uporablja za retarget, optimizacijo, poročanje in dodeljevanje spletnega oglaševanja.

2 meseca


Nenehno si prizadevamo izboljšati naše spletne strani in digitalne storitve. V ta namen uporabljamo Google Analytics za analizo anonimnega, združenega vedenja naših uporabnikov. Našemu spletnemu analitičnemu orodju Goole Analytics omogočamo tudi upravljanje piškotkov in mesto piškotkov na tej spletni strani. To statistiko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj. Za več informacij se obrnite na naše varstvo podatkov privacy@suzuki.hu e-poštni naslov.